Termeni şi condiții

1). Dacă utilizați acest site considerăm că voi sunteți de acord cu termenii şi condițiile pe care le expunem mai jos.

2). Site-ul www.editurahermannvet.com   este administrat de societatea Hermann Vet S.R.L., cu sediul în Str. Sibiului nr. 111, Cis - 555300, Cartierul Arhitecților, Sibiu –  România, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J32/412/2000, CUI 9538764.

3). Conţinutul site-ului este proprietatea Editurii Hermann VET. Copierea şi utilizarea conținutului fără a obține în prealabil acordul Editurii Hermann VET sunt în afara legii şi interzise.

4). Denumirea „Editura Hermann VET“, „Virtute-Eleganţă-Tenacitate“ şi logo-urile asociate lor pot fi folosite numai cu acordul proprietarului de drept şi numai în legătură cu produsele sau serviciile noastre.

5). Conţinutul site-ului  este aparat de Legea pentru protecția drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala

6). Toate informațiile pe care voi le transmiteți şi mai ales cele de natură personală vor fi considerate confidențiale. Cu toate acestea știm că internetul nu poate să fie 100% sigur. Din aceste motive, noi nu putem să fim răspunzători pentru daune apărute prin promovarea neintenționată sau voită, cu rea intenție a unor informații personale prin mijloacele specifice internetului.

7). În calitatea voastră de utilizatori ai site-ului nostru, vă angajați să nu aduceți daune paginii şi nici altor persoane fizice sau juridice.

8). Datele pe care le introduceți trebuie să fie actuale şi corecte.

9). Serviciile pe care le oferim prin site, noi, precum şi partenerii noștri, încercăm să fie impecabile. Funcționarea site-ului poate să întâlnească întreruperi, erori sau riscuri – viruși, chestiuni de securitate a informațiilor. În aceste condiții noi nu putem fi răspunzători pentru efectele negative rezultate din aceste situaţii. Mai mult de atât, uneori informațiile din site pot fi actualizate cu o anume întârziere. Vă propunem ca pentru astfel de situaţii să acceptaţi faptul că nu există o rea intenție, ci doar un hazard negativ, pentru care suntem activ pregătiți să găsim soluții constructive, mereu. Răspunderea noastră are astfel limite etice incontestabile. În concluzie, editura Hermann VET nu poate fi trasă la răspundere în mod direct sau indirect, pentru pagube rezultând din folosirea acestui site.

10). Când folosiți acest site, voi trebuie să respectați anumite reguli, după cum urmează: a).legislația națională şi europeană; b). – să nu copiați, afișați, reproduceți, vindeți, distribuiți informații din site; c). - să nu acționați în tipar cracking, hacking; d). – să aveți un limbaj civilizat; e). – să vă limitați intervenția de opinie la subiectul site-ului; f). – să realizați dialoguri civilizate cu reprezentanții site-ului, care vă susțin în rezolvarea doleanțelor voastre în raport cu activitatea noastră.

11). Trimestrial Editura Hermann VET are dreptul de a modifica acest conținut cu referire la termenii şi condițiile utilizării acestui site. În aceste auspicii efectul modificărilor/completărilor este instantaneu şi voi trebuie să le cunoașteți şi acceptaţi atunci când utilizați acest site.

12). Termenii şi condițiile de utilizare se supun legislației române în vigoare.

13). Voi, ca vizitatori puteți să accesați site-ul în mod nelimitat, fără să vă lăsați datele personale, respectând termenii şi condițiile aici prezentate.

14). În acest site există mai multe activități: librărie on line, blog, prezentare de autori, prezentare de servicii, informări pentru autorii debutanți, într-un cuvânt activități de editare şi librărie. Voi aveți întreaga libertate să parcurgeți paginile site-ului, respectând termenii precizați în această secțiune.

15).  Voi, în calitate de utilizatori ai acestui site, sunteți de acord că folosirea acestui site şi cumpărarea produselor se face pe propriul risc. Informațiile incluse în site vă sunt puse la dispoziție cu buna credință, din surse de încredere. În cazul in care vreunul dintre articolele publicate  intră sub incidenta legii dreptului de autor, vă rugăm să ne contactați pentru a putea să luam măsurile necesare.

16).  Puteți să comunicați prin intermediul site-ului, ne puteți transmite sugestii, puteți pune întrebări, folosind desigur un limbaj civilizat. Nu luăm în considerare abordări obscene, provocatoare, rasiste, nu acceptăm atitudini defăimătoare, amenințătoare. Dacă vor exista astfel de atitudini, trebuie să cunoașteți faptul că ele intră în incidența legii penale din ţara noastră.

17). Cei care utilizează acest site, ne garantează faptul că au toate drepturile asupra conținutului postat sau transmis în site. În acest context, Editura Hermann VET poate retrage orice comunicări pe care le consideră neadecvate principiilor pe care le-am expus în paragrafele de mai sus.

18). Ținând cont de punctul de mai sus, trebuie să cunoașteți faptul că utilizarea site-ului nostru este în totalitate condiționată de respectarea termenilor şi condițiilor. Vizitarea site-ului presupune că voi sunteți de acord cu toate aspectele redate în materialul deja parcurs.