Tatiana Rozalia Șerban - PROVOCĂRI DE FEMEIE

24,00 lei
Cantitate

VĂ INVITĂM SĂ ACHIZIŢIONAŢI O CARTE FOARTE REALISTĂ, REDACTATĂ DE O SCRIITOARE DIN CLUJ NAPOCA, CE REUŞEŞTE SĂ NE TRANSMITĂ ELEMENTE DE VIAŢĂ AUTENTICE, ÎNTR-UN TEXT CARE ESTE ŞI UTIL DAR ŞI PROFUND ÎN EGALĂ MĂSURĂ

Tatiana Rozalia Şerban are forţa redactării de profunzime, are puterea de a pătrunde analitic în zone dificile ale relaţilor interumane. Scriitoarea din Cluj așterne cuvintele potrivite în fraze care îți rămân în memorie, pentru mult timp.

Temele abordate sunt extrem de actuale.  Zona multinaționalelor (peisajul socio-profesional al tinerei generaţii) primeşte evaluări psihologice, capătă forme în textul autoarei, se relevă şi este de fiecare dată modelat cu sfaturi de maximă utilitate.

Scriitoarea compune teme pentru studenţi, pentru absolvenţi şi pentru cei din  etajele superioare de specializare oferind prilejuri de cugetare atât doamnelor cât şi domnilor, în paliere egale de abordare.

Vorbim astăzi despe o nouă carte a autoarei, evident concepută în forţă, plină de esenţă, capabilă de a stimula zone sensibile ale cititorului, care suntem siguri că nu o să lase această carte din mână, înainte de a parcurge integral paginile sale.

15 Cărți