Eleonora Iosif - PUPPY'S LIFE

22,00 lei
Cantitate

„Puppy's Life” este cartea de debut a doamnei dr. Eleonora Iosif, medic veterinar clinician din Sibiu. Fondul de idei este 100% original, iar cartea se prezintă astfel într-o abordare nouă, în premieră în ţara noastră.

Departe de orice sursă de informație, autoarea vine către iubitorii animalelor de companie din ţară, cu o versiune accesibilă cititorilor de nivel mediu şi avansat – din punct de vedere al nivelului de cultură generală.

Înainte de a urmări dezvoltarea unui ghid, această broșură ne oferă busole esențiale în creșterea câinelui din primele zile şi până la vârsta maturității. În carte, cititorul descoperă principii ce vin ca soluții eficiente în numeroase situaţii. Între a pune la dispoziția cititorilor o carte cu un exclusiv caracter științific şi a realiza un ghid schematic – autoarea alege o cale extrem de dificilă şi se adresează cititorilor într-un mod academic, realizând o expunere specifică unui curs de perfecționare.

Nu este ușor, ca autor, să staționezi în regiunea matură a scrierii cu valoare de specialitate şi totodată să lansezi o frază complexă dar perfect inteligibilă pentru orice cititor care este interesat de subiectul abordat. Doamna doctor reușește să țină la un nivel înalt paragraful în conținut de informație, reușește să nu piardă consistența mesajului şi mai ales obține pas cu pas un text complex, extrem de atent alcătuit, în aşa fel încât cititorii să aibă la dispoziție o bază de căutare ulterioară a informațiilor, aici atât de clar ierarhizate.

Din extrem de multe puncte de vedere această lucrare are un caracter unic în acest segment de carte. Dacă vrem să o aranjăm într-o librărie, o vom așeza la raftul de cărți pentru studenți şi medici veterinari, dar o vom indica cititorilor care doresc o informație medicală redactată pentru fiecare iubitor de animale de companie – şi aici stă de fapt originalitatea autoarei, în faptul de a ne pune la dispoziție o carte medicală într-un limbaj accesibil tuturor.

5 Cărți