Ana-Maria Luminea - POEZII ÎN DIALOG DISCRET

27,00 lei
Cantitate

„Poezii în dialog discret” este cartea de debut a autoarei din Sibiu, o carte care s-a născut dintr-o iubire adevărată. Autoarea există într-o alcătuire aparte a propriei ființe, pe care o definim ca plină de dragoste şi pasiune pentru viața profundă. Ana Maria Luminea scrie poezie din liceu şi are în acest volum un mesaj foarte profund pentru cititori.

După ce ai citit prima poezie, nu poți să mai lași din mâini cartea. Totul curge, informația este alăturată, timpul are dinamica lui, viața se desfășoară tragic, iubirea este totul în timp ce evenimentele îi sunt favorabile sau dimpotrivă. Cititorul devine confidentul poetului, nu mai există altă dimensiune când citești poemele – eşti conectat total şi trăiești alături de autoare dimensiunea povestirii, care are elementele unei nuvele, din foarte multe puncte de vedere. Înainte de un roman, autoarea a dezvăluit cititorilor prin poezie o poveste cu punct culminant, o trăire de valoare, o implicare ce definește cât de mult se poate extinde ideea de dragoste totală. Cartea o recomandăm atât tinerilor cât şi adulților şi celor în vârstă.

Mesajul te cuprinde, emoția îți este stârnită, gândul funcționează activ, ajungi să simți stiloul poetei, simți clipele ei, trăiești duritatea evenimentelor şi mai ales să simți cât de mult poate să înflorească iubirea, atunci când ea există cu adevărat. Suntem onorați că am susținut lucrarea de debut a Anei şi suntem bucuroși că o putem pune la dispoziția cititorilor!

20 Cărți